/
/
Solceller

Solceller

Vil solceller kunne være lønnsomt på vestlandet?

Svaret er ja. Tross lite og lav sol halve året, mye nedbør og kaldt klima vil det være lønnsomt, naturligvis avhengig av lokale solforhold og himmelretning hvor anlegget blir montert. Dette skyldes flere faktorer; Den viktigste er utviklingen innen solceller de siste årene gjort at anleggene er blitt billigere å installere, dette medfører at du stadig produsere flere kWh for hver investert krone. Samtidig er det støtteordninger for privat personer som gjør det enda gunstigere. I tillegg har solcelleanlegg lang levetid og krever lite vedlikehold, noe som gjør at driftsutgiftene holder seg lave. Det kalde klimaet er også en positiv bidragsyter, viste du at for hver grad temperaturen synker så øker virkningsgraden på et solcelleanlegg? Solceller fungerer helt klart med direkte sollys, men produserer også ved delvis skyet vær.

Solcelleanlegg begynner å bli mer og mer normalt, det er en rekke leverandører og et vidt spekter av produsenter både når det kommer til panel og invertere. Solcelleanlegg har en forholdsvis høy investeringskost og lang nedbetalingstid, for at anlegget skal være lønnsomt er det derfor viktig å velge utstyr og leverandør som har fokus på kvalitet og pris.

Solceller kommer i en rekke utførelser og kan monteres på de fleste tak.

Ta kontakt så hjelper vi deg med å ta de rette valgene som gir deg en lønnsom investering.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Se flere tjenester

Elektrotjenester
Vi utfører alle typer elektrotekniske installasjoner
Belysning
Vi foretrekker å bruke energieffektive produkter og leverer belysningsutstyr fra de fleste store leverandører.
Elbil-lader
Vi leverer og monterer ladestasjon til din elbil
Varmeanlegg
Vi leverer alt innen elektrisk oppvarming.
Smarthusteknologi
Vi leverer komplette løsninger innen smarthusteknologi
Alarmsystemer
La Vestgar Elektro sikre hjemmet ditt mot alle farer.
Elkontroll
En elkontroll vil avdekke tilstanden til det elektriske anlegget og elektriske utstyret. Det gir eier et beslutningsgrunnlag for å vurdere behov for tiltak.
Rull til toppen