/
ELKO Smart. Velkommen til fremtiden allerede i dag.
ELKO Smart
Automatisk god stemning

ELKO Smart. Velkommen til fremtiden allerede i dag.

Velkommen til fremtiden allerede i dag.

ELKO er Norges fremste leverandør av elektromateriell gjennom 75 år. Nå tar de steget videre fra stikkontakter og lysbrytere.

ELKO Smart er fleksibelt i oppsett av stemninger og automasjoner. Systemet består av moderne designprodukter, de mest attraktive funksjonene, høy grad av brukertilpasning og mange tilkoblingsmuligheter. ELKOs smarthjem passer like godt til hytter og leiligheter, som eneboliger.

Smart-produktene kommer i ELKO sitt tradisjonelle design og kvalitet.

Smart-produktene er utviklet spesielt for profesjonell installasjon. Produktene bevarer estetikken i hjemmet og de leveres i standardfargene svart, aluminium og polarhvit. Det er ingen krav til ekstra komponenter bak gammel installasjon, så du kan beholde sine eksisterende dimmere og brytere om du ønsker.

Tilpass smarthjemmet med stemninger og automasjoner

Med ELKO Smart er det enkelt å sette opp stemninger og automasjoner i appen for å gjøre hjemmet enda smartere. Stemninger og automasjoner aktiveres med ett enkelt tastetrykk i ELKO Smart-appen, ved stemmestyring, eller automatisk – basert på et tidspunkt eller en hendelse i hjemmet.

Automatisk god stemning med ELKOs automasjoner

ELKOs sensorer gir deg mulighet til å sette opp automasjoner og varslinger. Du kan enkelt motta varslinger ved bevegelse, lekkasje og åpning/lukking av dør/ vindu. Du kan også brukes som utløsere til stemninger og automasjoner.

Stemninger lar deg sette opp vanlige brukersituasjoner som justerer lys og/eller temperatur etter ønske, i det eller de rommene man setter det opp for

Automasjoner lar deg definere at systemet skal utføre én eller flere spesifikke handlinger, dersom én eller flere hendelser skjer. 

Borte

Klokken 07:40

Når familien strøm forlater huset om morgenen aktiveres stemningen «borte». Alt lys slår seg av og temperaturen senkes noe.

Hjemme

Klokken 14:30

Barna kommer hjem fra skolen. Stine Strøm får et varsel på mobilen om at det er bevegelse i hjemmet, og vet dermed at barna har kommet trygt hjem. Stemningen «lekser» aktiveres, og lyset over spisebordet dimmes opp.

Middagsstemning

Klokken 16:30

Stein Strøm har kommet hjem fra jobb og står på kjøkkenet. Han sier «Hei google, aktiver middagsstemning». Lyset under kjøkkenskapene skrur seg på for å gi godt arbeidslys til matlagingen, og lyset over spisebordet dimmes til et behagelig nivå.

Leggetid

Klokken 21:00

Barna er i seng. Stine har satt opp en fast stemning som hun har kalt «leggetid», og som aktiveres kl 21 hver kveld. Lyset dimmes i alle soner i stua og på kjøkkenet. Lyset i gangen skrur seg av, og lyset i gangen utenfor barnerommene dimmes ned. Dersom temperaturen på barnerommene i løpet av natten blir for høy eller for lav, får Stine et varsel på mobilen sin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nyheter

Fusjon mellom Vestgar Elektro AS og Magnus M. Thunestvedt AS.

Vestgar Elektro AS ble den 1.januar 2022 fusjonert inn i Magnus M. Thunestvedt AS

Les mer

ELKO Plus, den siste finishen på ditt prosjekt.

ELKO har i samarbeid med industridesigneren Einar Hareide, Hareide Design, utviklet ELKO Plus

Les mer

Alarm skal du eie, ikke leie.

Elotec Ajax er Europas mest prisbelønte trådløse alarmsystem.

Les mer

ZAPTEC GO lader alt

Neste generasjon ladestasjon er norsk og heter Zaptec Go.

Les mer

Velg en fremtidsrettet ladestasjon

Når du skal velge en lader for din fremtidige elbil, er det smart å tenke på det helhetlige strømforbruket du har hjemme

Les mer

Smart ZAPTEC hjemmelading av elbil

Friheten til å lade når det passer deg Det er klart du helst vil lade …

Les mer

Brann Stadion

Vestgar Elektro har sammen med moderfirma Magnus M. Thunestvedt levert totale elektrotekniske installasjoner i forbindelse …

Les mer

Fleslandveien 70

Vestgar Elektro har levert totale elektrotekniske installasjoner til ca. 2000 kvadratmeter nytt distribusjons-/logistikklager tilhørende Ramberg …

Les mer

Isbjørn is

Vestgar Elektro har levert totale elektrotekniske installasjoner til 3000 kvadratmeter nytt fryselager tilhørende Isbjørn Is. …

Les mer

Ny prosjektleder

Kristoffer Abusdal er ansatt som prosjektleder hos Vestgar Elektro.

Han har jobbet som montør og bas hos VE, og tok eksamen på teknisk fagskole våren 2017.

Les mer

Ny Daglig Leder ansatt i Vestgar

Vi har nå ansatt ny Daglig Leder: Ernst B. Rise.

Han kommer fra stillingen som serviceleder hos Bravida. Vi er svært fornøyde med å ha fått han som kollega.

Les mer
Rull til toppen